Mancarimi piele

Buna seara! Imi cer scuze pentru deranj dar am intrebare pentru dumneavoastră. Am o problemă legată de mâncarimi de piele, dar numai cand fac duș, cand termin dusul ...in rest nu am nimic. Si mancarimile de piele durează cam 30 minute... oare de ce se întâmplă? Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Poate imi trebuie o crema anume sau un tratament. O seară frumoasă și binecuvântată de Dumnezeu!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Este posibil sa aveti sindromul de "piele sensibila”, pe baza unui teren atopic. Folositi produse cosmetice hipoalergene, de genul celor pe care le folosesc copiii, fara parfum, parabeni si sapunuri agresive.

Atentie nu folositi neaparat produse naturale, pe baza de uleirui din plante pentru ca si acestea pot avea potential alergen.

Sanatate multa!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.