Mancarimi de piele

Buna dimineata Am mancarimi de piele pe maini si picioare ca si cum as fi muscat de tantari dar numai noaptea intre orele 02 si 04.00 dimineata Ce -mi recomandati ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Puteți aplica pe zonă comprese reci sau un gel pe bază de plante. Dacă aceste mânăcărimi sunt foarte intese și nu reușiți să identificați exact care este cauza acestora, adresați-vă medicului dermatolog, pentru un diagnostic precis. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.