Mancarime piele

Buna seara, de cateva zile intampin mancarimi ale pielii. ce se manifesta mai mult pe maini si pe picioare. Tin sa mentionez ca nu sunt eruptii la nivelul pielii. Am administrat 3 zile claritin si gluconat de calciu dar fara succes. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. În cazul în care vă confruntați cu mâncărimi intense, este important să fiți consultat de medicul dermatolog. Medicul este cel care poate stabili cu exactitate un diagnostic și un tratament corecte. Este posibil să trebuiască să faceți câteva investigații, printre care analize de sânge, testarea hormonilor tiroidieni, teste alergologice. Mai multe despre mâncărimile pielii puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-alergii-cauze-simptome-tratament/mancarimile-pielii-cauze-si-tratament. MUltă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.