Mancarime genitala

Buna ziua,de ceva timp tot am o mancarime genitala dar doar la exterior. Am folosit Fluocinolon,Biazol si Lomexin,dar nu trece de tot. La contactul sexual simt ca o durere,dar si aceasta doar la exterior. Ma puteti sfatui ce as putea face? Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Recoltati in primul rand o secretie vaginala, dupa care reveniti cu rezultatul sau interpretati rezultatul la medic. Veti putea primi atunci recomandarile adecvate.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.