Mana dreapta umflata cu durere de sold si genunchi stang

Buna ziua, Mamei mele in varsta de 72 de ani, i s-a umflat mana dreapta incepand cu durere si roseata de la umar spre cot si umflatura i-a cuprins si palma inclusiv sanul drept care este la fel de umflat si cu zone de roseata. Acum de la mana dreapta durerea i se muta la soldul si genunchiul stang si invers. Cateodata are si febra si o mai doare capul. Tin sa mentionez ca la varsta de 65 de ani a fost diagnosticata cu osteoporoza luand tratamentele prescrise de medici atunci. Iar de atunci nu a mai luat niciun medicament decat ceva suplimente alimentare. Ce poate sa fie? Astept raspunsul dvs.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Mergeti va rog la un consult de medicina interna si la unul de reumatologie. Cauzele pot fi multiple, de la reactie alergica pana la o infectie sistemica. Avand in vedere diagnosticul de osteoporoza se impune si un consult reumatologic, insa trebuie explorate si alte posibilitati. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.