Ma trezesc dimineața cu senzația de stomac greu/plin

De vreo săptămana ma trezesc cu senzatia de stomac plin /greu .Trece după câteva minute dar persista mai mult dimineata .Ce poate fi?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Mergeți la culcare cu această senzație? Ați încercat să aveți ultima masă din zi cu cel puțin 3 ore înainte de culcare? Dacă da, dar dimineață resimțiți în continuare aceste simptome, vă recomand să vă programați un consult la gastroenterologie. Doar un consult fizic și investigațiile aferente pot stabili cu exactitate un diagnostic, dacă într-adevăr există o problemă.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.