Lupus

Buna seara! Saptamana viitoare o aa merg la spialul colentina pentru investigatii. Sunt suspecta de lupus cutanat. Problema este ca ma simt foarte rau. Dureri de cap, ameteli, dureri de brate, slabiciune-stare de lesin, durere in piept si stranut foarte des. As vrea sa stiu ce pastile pot lua sau ce pot face sa pot trece peste starile astea groaznice. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Va recomand sa asteptati diagnosticul si recomandarile medicului. Simptomele dumneavoastra pot fi cauze de lupus, dar si de alte afectiuni, poate chiar ceva sezonier, trecator. Lupus este o afectiune dificila, care trebuie tratata cu atentie. Doar medicul care va cunoaste cu exactitate istociul medical va poate oferi solutii pe termen lung. Astfel ca va recomand sa aveti un medic cu care sa construiti o relatie pe termen lung, si care sa va poata urmari tratamentul de-a lungul anilor. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.