Lovitura la cap

Buna aseara am alunecat in cada si am dat cu capul de un colt de dulap nu miam pierdut constiinta dar mia curs sange apoi miam clatit parul si am tinut acolo apasat cu un prosop sotu zice ca am o mica taietura acum ma doare capul pe partea aia nurofen pot sa iau?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este destul de dificil de diferențiat o leziune la nivelul capului, de aceea e indicat să mergeți la medic. Asta pentru că o leziune aparent minoră poate cauza hemoragii la nivel cerebral, în timp ce o lovitură mai gravă la cap poate să nu declanșeze sângerări deloc. Sfatul meu este să luați orice lovitură la cap în serios, mai ales dacă în urma loviturii v-ați ales și cu tăieturi, și să mergeți la un consult de specialitate pentru a evalua gravitatea acesteia. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.