Lipsa mestruatiei

Ma numesc Simona Elena, am 23 de ani.. sunt căsătorită si lucrez in Marea Britanie. Sunt foarte speriata deoarece nu am menstruatie de doua luni si jumătate! Am fost aici la control insa, mi-au spus ca nu am absolut nimic. Îmi doresc să fac foarte mult un bebeluş. Insa observ ca nu se poate. Sa fie oare ca am schimbat clima? Sau ca lucrez de un an de zile numai in schimbul de noapte? Va mulţumesc pentru timpul acordat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Informatiile transmise sunt prea vagi, ar trebui sa stiu un istoric personal, investigatii daca au fost efectuate, daca nu ele trebuie efectuate etc. Amenoreea este o problema la care in primul rand trebuie gasita cauza, apoi stabilit eventual (dar nu obligatoriu) un tratament. Primul lucru care trebuie facut este un test de sarcina, pentru a exclude o sarcina. Recomand prezentarea la un medic specialist.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.