Limfocite -monocite crescute

Buna ziua , i-am făcut test la sânge la copil și iau ieșit limfocitele 46.00 -76.00și monocitele 2.00-8.00 e de îngrijorat ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Aici găsiți câteva informații cum puteți să interpretați valorile limfocitelor: https://doc.ro/sanatate/limfocite-scazute-sau-crescute-cauze-simptome-si-tratament. Totuși, recomandarea mea este să discutați cu medicul pediatru despre problemele de sănătatea care vă îngrijorează. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.