lichen scleroatrofic

Buna ziua, Imi cer scuze ca va deranjez,am o intrebare sau va rog dacă ma puteti ajuta cu un sfat. Sufar de lichen nu stiu exact denumirea lui(vaginal)scleroatrofic cred si mi s a recomandat ACTOVEGIN un unguent care nu se mai gaseste pe piața. Aveti cumva un înlocuitor? sau ceva ce ma poate ajuta? Mulțumesc anticipat! O zi frumoasă!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Discutați cu medicul care v-a recomandat unguentul, pentru a vă indica alt tratament disponibil. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.