Leziuni in gura si durere de spate

Bună ziua, de câteva zile am observat în cavitatea bucală pe partea obrajilor și sub buza inferioară câteva puncte rosu închis cât înțepătura de ac.Nu sunt multe,câte trei patru și trec de la sine însă am văzut ca tot reapar.Și un alt simptom neplăcut pe care îl am este o durere în partea superioara a spatelui apărută brusc peste noapte,ca un junghi,durerea se manifesta la mișcări bruște.Ce ar putea fi în neregula?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna, pentru durerea de spate trebuie facuta ori o rezonanta magnetica ori o radiografie simpla, intrucat poate fi o discopatie la nivelul vreunei vertebre cervico-toracale. In legatura cu leziunile bucale, trebuie mers la stomatolog sau la un gastroentereolog- pentru a le examina cu un microscop si o consultatie generala- - pot fi de natura alergica, poate fi o manifestare in cadrul unei simptomatologii digestive....


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.