Leziune menisc intern

Buna ziua, am 39 de ani. De cateva luni, am dureri la genunchiul drept in partea interioara, am facut RMN, ECOGRAFIE, RADIOGRAFIE si am fost consultat de medici ortopezi, fiindu-mi scris diagnosticul de Leziune menisc intern genunchi drept pe teren degenerativ si genu varum, condropatie rotuliana stadiul 3, asa ca mi s-a recomandat o interventie endoscopica. As dori sa stiu daca este cea mai recomandata modalitate de tratament, daca este chiar indicata sau daca mai exista alta cale de recuperare pe o perioada NU scurta de timp. Vreau sa stiu care sunt riscurile acestei interventii cirurgicale. Va multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

buna ziua, astept sa imi telefonati la clinica 021 340 1425 in timpul sapatamnii, de luni pana vineri, in vederea efectuarii unei programari, pentru a explora si alte modalitati moderne de tratament a leziunii dvs. de menisc, aparuta  pe fond degenerativ.  sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.