Leziune in zona genitală

Buna ziua,

Am 20 de ani si am observat de aproximativ o luna prezenta unei leziuni de tip zgârietură, de aproximativ 2 cm, la nivelul labiei mari. Aceasta apare cu precădere inainte de menstruație, in exact același loc, având aceeasi dimensiune si același aspect. Nu sângerează, ci doar ma jenează si ma ustura usor la urinare. Menționez ca aceasta dispare la un interval de o saptamana si reapare înaintea menstruației. Despre ce anume poate fi vorba si cum se poate trata? Multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Este dificil de spus despre ce este vorba in absenta unei imagini a leziunii. Fie trimiteti o imagine pe doc.ro fie programati o consultatie in perioada in care leziunea este activa.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.