Iritație sau...

In partea dorsala de sus adică de la mijloc mai jos in zona năzi am câteva bubițe cu mâncărime ,seamănă cu pișcăturile de țânțar ,am incercat crema cu sulf și benzoat ...și nu a dat rezultate ....ce mi-ați recomanda ?!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Vă recomand să consultați un medic dermatolog, doar el vă poate pune un diagnostic corect și oferi un tratament potrivit afecțiunii dvs. O zi senină cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.