Iritatie pe față la copil de 5 ani

Bună ziua. Am un băiat de 5 ani. De câteva zile i-au ieșit 3 bubițe pe față care seamănă cu niște alunițe sau negi care nu sunt proeminente. Astăzi când a venit de la grădiniță i-au mai sparut în jur de 10. Sunt mici și parcă au tendința de a face o coajă. Sunt tare speriată. Noi locuim în Londra și aici cam totul se tratează cu Paracetamol. Voi merge la doctor, dar nu am încredere. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua! Este posibil să fie vorba de o boală a copilăriei, cum ar fi varicela. Este obligatoriu să mergeţi la medic pentru a stabili un diagnostic, a prescrie tratamentul adecvat şi, dacă este vorba într-adevăr de o boală infecţioasă, rămânerea copilului acasă (scoaterea din colectivitate) a duce la limitarea răspândirii acestei afecţiuni. Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.