Iritatie

Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce este si ce este de facut ptr o iritatie pe picior, destul de.mare. Arata ca niste pistrui mai inchisi la culoare, si nu provoaca mancarimi. Imi pare rau ca n am posibilitatea sa va trimit poza. Multumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să luați legătura cu un medic dermatolog, fie trimițându-i o fotografie cu iritația de care spuneți, fie să ajungeți la un consult. Doar după o analiză atentă și după efectuarea unor analize, dacă este cazul, specialistul poate recomanda un tratament eficient. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.