Interpretate RMN

Buna seară....am o rugăminte daca se poate ...ce este de facut la acesta interpretare RMN "La nivelul spațiului intervertebral L5-S1 există o hernie discala mediană mediană și paramediana stanga,tendința la migrare caudal,in contact cu rădăcina S1 stanga la origine...La nivelul spațiului intervertebral L2-L3 există o protruzie discala circumferentiala , focalizată foraminal in stanga in contact cu rădăcina L2 stanga intraforaminal

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Interpretarea RMN-ului se face doar în context clinic de către medicul de specialitate sau generalist, luând în considerare foarte mulți alți factori (antecedente medicale personale și heredocolaterale, medicație suplimente alimentație, stil de viață, efort fizic etc.). O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.