interpretare hemoleucograma

Buna ziua. In urma unei hemoleucograme complete, a reiesit RBC-6.79 (valori de referinta 4.5-5.5), MCV-68.7 (valori de referinta 81-100), MCH-20.1 (valori de referinta 27-34), MCHC-29.3 (valori de referinta 31-35). As dori sa stiu ce reprezinta aceste valori. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand călduros să discutați cu medicul de familie sau să vă programați un consult cu un medic internist. Analizele trebuie interpretate întotdeauna într-un context mai amplu, care să ia în calcul istoricul dumneavoastră, eventualele simptome sau investigații suplimentare pe care le-ar putea considera necesare medicul care vă consultă.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.