Interpretare ecografie mamara

Buna ziua, am făcut o ecografie mamara pt ca ma durea foarte rau sânul stâng! Din pacate problema nu ar fi la sânul stâng ci la cel drept! Mi as dori sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna ceea ce mi a scris dna doctor! San drept: infero-intern ora 5- nodul hipoecogen transsonic,omogen relativ bine conturat de 7,2/4,2 mm, fara semnal vascular prezent. Inframamelonar la limita cadranelor inferioare ora 6- formatiune nodulara cu contururi boselate, hipoecogena, relativ omogenă de aproximativ 2/0,8cm, ce schiteaza in interior fine calcificari cu slab semnal vascular peri-lezional . San stâng la limita cadranelor externe ora 3- nodul hipoecogen omogen,bine conturat de 8,5/4,5 mm cu axul lung paralel cu planul tegumentului. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Interpretarea acestor rezultate trebuie făcută de un medic specialist. Puteți să luați legătura cu el chiar și prin telefon în această perioadă. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.