Interpretare analize medicale

Buna ziua! Am doua sarcini pierdute una oprita din evolutie la 13 sapt si a doua la 7 saptamani. Am fost la o clinica privata am facut analize hormonale si cele cromozomiale in sange si eu si sotul si doctorul mia spus ca analizele sunt bune . Analizele sunt urmatoare: fsh 8.67mui/ml,LH 6.97mui/ml, TSH 2.69 mui/ml, prolacteina 396,3 pui/ml,progesteron 0,925 nmol/L, AMH 1.54 mg/ml ,estradiol 157.9 . Va rog o parere la aceste analize nu stiu ce sa mai cred , ce mai pot face sa pot ramane insarcinata din nou multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să mergeți la o consultație la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, Expert DOC, medic primar obstetrică ginecologie, cu supraspecializare în tratamentul infertilității cuplului. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.