Întârzierea menstruației a 3 a lună după administrarea pastilei de doua zi

Bună ziua,menționez ca am luat pastila acum doua luni,luna trecută nu am avut nicio dereglare,iar luna aceasta sunt în a 5 zi întârziere,deși am simptomele că ar trebui să vina și mai ales am acea secreția albicioasă înainte de menstruație,credeți ca ar trebui să-mi fac griji sau e o dereglare a pastilei?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Există posibilitatea să fie o dereglare temporară (provocată sau nu de acea pilulă, deși cel mai probabil ar fi influențat primul ciclu după administrare). Însă, o întârziere de 5 zile nu este în sine un semnal de alarmă. Dacă vreți, totuși, să vă asigurați că totul este în regulă, programați-vă un consult la un medic ginecolog.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.