Insomnie in sarcina

Buna ziua, sunt insarcinata in 19 saptamani si nu pot dormi. Pot lua un supliment cu melatonina in cantitate mica pentru a ma ajuta sa ma odihnesc? Mentionez ca mai am doi copii si deja oboseala isi spune cuvantul. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, asa cum sunt descrise si in prospect, indicatiile pentru  suplimentele naturale, cum ar fi melatonina, valeriana, extract de musetel  sunt acceptate in sarcină, dar atentie la cantităţi trebuie respectate strict cele din prospect. in plus, ajuta meditatia, yoga, masajul... multa bafta, sarcina usoara!!

mai jos, cateva sfaturi pentru un somn bun:

https://doc.ro/lifestyle/reguli-sfaturi-somn-odihnitor


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.