Insomnie

Bună seara! În iulie 2021 am participat la sesiunea de admitere la medicina generala... Stresul examenului și volumul mare de materie mă făcea să mă culc la 5 dimineața, sa ma trezesc la 9 dimineața și sa mai dorm 2 ore la prânz... Din cauza presiunii examenului și a emoțiilor am clacat și nu am fost admisa la o diferență extrem de mică, ceea ce a avut un efect devastator asupra mea... O perioada după examen dormeam foarte mult, mâncam haotic si nu avem dispoziție sa fac nimic, dar de aproape 2 luni și jumătate mă confrunt cu insomnii aproape în fiecare seara,si mă trezesc foarte târziu. Țin sa menționez ca am început sa iau Optisomn, dar nu își face efectul decât după o ora și puțin de la administrarea lui. Ce a-ți putea să îmi recomandați să fac, în această situație?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Insomnia poate avea cauze multiple, cum ar fi situatiile stresante din viata de zi cu zi, depresia, anxietatea...Va invit sa aflati mai multe despre aceasta afectiune din articolul nostru, unde veti gasi, de asemenea, mai multe solutii -- https://doc.ro/lifestyle/insomnie-cauze-simptome-si-posibilitati-de-tratament. Totodata, puteti apela si la remedii naturiste sau suplimente alimentare: https://doc.ro/sanatate/suplimente-alimentare-recomandate-cand-ai-probleme-cu-somnulhttps://doc.ro/lifestyle/reguli-sfaturi-somn-odihnitor. Daca insomnia dvs dureaza de mai mult timp, este recomandat sa va adresati unui medic. Multa sanatate si succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.