Injectie cu acid hialuronic pentru genunchi.

Buna! Bunica mea are probleme cu genunchiul , trebuie sa isi faca operatie la genunchi, dar nu i se permite pentru ca are nivelul de zahar e inalt. O cunoscuta de a ei care avea o problema similara si-a injectat cu acid hialuronic si i-au trecut incomoditatile si durerile. Bunica mea se afla in Rep. Moldova, si as vrea sa aflu unde as putea cumpara vrio 2-3 injectii cu acid hialuronic , sa le duc in Md si sa o injecteze acolo un doctor specialist ( prieten de al nostru ). Stiu ca nu sunt ieftine dar e ok. As vrea sa stiu de unde le pot obtine . Multumesc si o zi buna.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna, din pacate acest tip de tratament nu se preteaza automat la orice tip de gonartroza , in orice stadiu si oricarui pacinet, doar medicul reumatolog sau ortoped apreciaza oportunitatea acestui tip de tratament. Pe de alta parte, tocmai din acest motiv injectiile de acest tip se vand doar medicillor prin cabinetele si clinicile cu acest specific, iar aceasta procedura este reglementata de registrul dispozitivelor medicale. Sunt sigura ca exista substantele si in clinicile de specialitate din Chisinau sau alte orase mari. Sanatate multa


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.