Ingrijirea tenului

Buna seara! De curand am implinit 30 de ani si vad cum deja s au instalat cateva riduri pe tenul meu. Imi puteti recomanda o crema pentru ingrijire? Nu am folosit creme pana acum, foarte rar aplicam ulei de cocos si asta doar cand il simțeam foarte uscat. Tenul meu este mixt dar cu tendinta de uscare, iar cele mai vizibile riduri sunt in zona ochilor. Mulțumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Din păcate, ridurile tot apar odată cu trecerea timpului. Dar, pentru a minimaliza apariția acestora, vă recomand să vă programați un consult cu un medic dermatolog, care să vă ofere indicații adaptate particularităților tenului dumneavoastră.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.