Informatie medicament

Buna ziua , am trei ani de cand am guta , acum o luna am fost internat pentru pancreatita acuta . Am fost externat 14 04 2020 cu tartament ormacor ,atorvastatin,esentiale forte,hepaid forte,lipantil, . Dupa ce am inceput tratamentul am avut un atac de guta , am luat colchicina dar inca nu a trecut . Este posibil sa fie din cauza tratamentului ?Cand m am internat am avut trigliceridele foarte mari 4000...am slabit de la 96 la 80 kg . Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să luați legătura cu medicul care v-a prescris tratamentul pentru pancreatita acută, pentru că el vă cunoaște istoricul medical, și să discutați despre criza de gută pe care ați suferit-o. Este posibil să fie nevoie de un alt tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.