Infiltratii umar

https://doc.ro/gonartroza/infiltratiile-in-genunchi-tratament-gonartroza-tipuri-si-efecte-adverse Aceste infiltrații se pot face și în cazul durerilor de umăr?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Infiltratiile se pot recomanda in artroza cu multiple localizari, printre acre si umarul. Depinde insa de severitatea afectiunii si doar medicul dumneavoastra va poate indica o astfel de terapie, in functie de istoricul medical, de diagnostic si de nivelul de durere.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.