Infertilitate

Buna ziua ,eu și soțul încercam de un an de zile sa facem un bebe și nici un rezultat pana acum ,ne-am hotărât sa facem toate analizele amandoi,și eu sunt in regula,mi-a găsit doar glanda tiroida puțin ridicată și mi-a dat tratament.iar soțul are nr spermatozoizilor scazuti la jumate,întrebarea este dacă exista medicament pentru îmbunătățire?multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pe probleme de infertilitate, recomandarea mea este să luați legătura cu doamna doctor Dr. Ruxandra Dumitrescu, Expert DOC. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.