Infecție urinară

Buna seara,doamna doctor! Ce recomandați pentru a trata Klebsiella? (Infecții urinare repetate) De preferat fără antibiotic deoarece am reacții adverse. Aș încerca altceva,ceaiuri,sau sucuri. De asemenea as încerca suplimente alimentare care într-adevăr dau randament dar nu știu care este cel mai folosit. Mulțumesc,mi-ați fi de mare ajutor!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Este foarte puțin probabil să reușiți să rezolvați problema unei infecții fără antibiotice. Programați un consult de specialitate și căutați o variantă de antibiotic mai potrivită pentru situația în care vă aflați concret (faceți o antibiogramă sau în timpul tratamentului asigurați-vă că aveți un aport suficient de probiotice etc.). Eventual, după ce reușiți să combateți infecția, puteți apela și la variante naturiste pentru a preveni recidivele.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.