Infecție la nivelul mâinilor

Bună ziua. Am o infecție la nivelul mâinilor. Nu pot scapa de ea, îmi dispare și-mi reapare în diverse zone, inclusiv pe degete. E sub formă de multiple vezicule mici, umplute cu un lichid, iar acestea sunt situate sub piele. Prezint mancarimi în zonele afectate. Am încercat Duofilm, dar îmi agravează și mai tare țesutul. Din puținele mele cunoștințe, cred că e o infecție cu HPV, luată de la piscină. Mi-ați putea recomanda ceva? Mulțumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Veizculele pline cu lichid pot apărea din cauza multor afecțiuni medicale: zona zoster, dermatită de contact, herpes, erizipel etc. De aceea, vă recomand să vă adresați unui medic specialist pentru un diagnostic și un tratament corecte. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.