Infectie cu candida

Buna ziua! Am avut o infecție cu candida pe care am tratat-o conform recomandării medicului ginecolog cu polyginax, nistatina capsule si mastrelle capsule vaginale.Tratamentul l-am terminat de 3 zile, dar am o durere in timpul actului sexual si dimineața o scurgere normala insa puțin gălbuie. Pot toate astea un rezultat al tratamentului sau trebuie sa ma îngrijorez si sa merg la medic? Va mulțumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Simptomele mentionate sunt normale, insa este necesara repetarea examenului de secretie vaginala dupa prima menstruatie, pentru a te asigura ca a fost vindecata candidoza


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.