Impotenta

Buna ziua!Sunt Ioan am 42 de ani!In ultimi 2 ani ma comfrunt cu o erectie slaba si mai mult de atat cand am erectie cat de cat buna o pierd repede!Pe langa acest aspect am si probleme cu ejacularea precoce,dar cel mai mult ma necajeste erectia care pe langa ca e destul de slaba e si foarte rara!Va rog mult daca e posibil sa imi dati un sfat in acest sens sau chiar un tratament daca e posibil!Mie teama sa comand tot felu de pastile,solutii de pe internet!Va multumesc mult!Astept un raspuns!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Buna ziua, de cele mai multe ori cauzele sunt mai degraba psihologice, dar exista desigur si cauze medicale sau medicatie care afecteaza aceasta functie, dezechilibre hormonale, medicamente, precum: diureticele, beta, blocantele, inhibitorii enzimei de conversie etc. Sunt și medicamente anti-anxioase - Diazepam sau Valium - ori antidepresive care cauzează disfuctie erectila; de asemena, simptomele pot apărea după anumite inetrventii chirurgicale,iradieri, consum de alcool  sau droguri, 

Pe de altă parte, fumătorii sunt predispuși la DE din cauza acțiunii substanțelor nocive existențe în țigară asupra capilarelor sanguine, precum și asupra musculaturii penisului. Îmbunătățiri surprinzătoare se observă după renunțarea la acest viciu,

Va rog sa regasiti multe detalii si solutii in acest articol.  Ideal ar fi sa mergeti la medicul urolog pentru a obtine cel mai bun sfat si tratament, in niciun caz sa luati pastile de pe net fara recomandare.

sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.