Implant mamar

Buna ziua. Am 29 de ani, am o fetita de 1 an pe care am alaptat-o. In urma alaptarii am ramas cu sanii foarte mici si lasati. As dori sa recurg la un implant mamar, dar nu stiu care sunt riscurile (daca are vreo legatura cu cancerul mamar) si daca as mai face un bebelus daca pot alapta. De asemenea, ma intereseaza sa imi recomandati, daca se poate, un medic de incredere la care sa apelez pentru aceasta interventie. Va multumesc. O zi buna!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Implantul mamar nu predispune la cancer mamar. Se poate alapta cu implant mamar. Pentru interventie trebuie sa apelati la un chirurg estetician.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.