implant contraceptiv

Buna ziua,mi-am pus de curand implant contraceptiv,iar in ultima vreme tot aud ba ca unele s-au ingrasat,ba le doare capul,altele au menstruatia si de 3 ori pe luna sau deloc.... Intrebarea mea este urmatoarea: te poti ingrasa efectiv de la el sau din cauza hormonilor iti poate creste pofta de mancare si te poti ingrasa?multumesc mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Da, exista aceasta posibilitate - modificarea apetitului sau ingrasare prin retentie de apa sau aport alimentar. Reactiile individuale sunt foarte diferite, nu fiecare purtatoare de implant contraceptiv resimte aceste reactii secundare. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.