Implant

Am 76 ani si nu mai am dinti. Am placa dentara pe ambele mandibule. As vrea un consult stomatologic prin care sa astiu daca este indicat sa urmez o procedura de implant si care este procedura care se potriveste varstei si starii mele de sanatate. Urmez un tratament anticoagulant cu Sintrom (2 mg/zi INR 2.5). Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, inteleg ca prezentati o edentatie totala, insa acest lucru nu reprezinta in sine o contraindicatie pentru implant ci altele, precum infarct miocardic in ultimele 6 luni( nu precizati pentru ce urmati tratamentul cu Sintrom, sper ca nu in urma unui  accident vascular) si apoi medicul apreciaza  prin masuratori si imagistica daca osul alveolar se afla in cantitate suficienta (inaltime, grosime) .

contactati va rog #expertulDoc dr Carmen Trufas : 0722 787 377

sanatate si mult succes


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.