Imi cade parul după nastere

Buna seara! Am nascut in urma cu un an si jumatate si de atunci imi cade parul continuu . Am rămas cu o suvita cat degetul mic de groasa. Sunt disperată. Este foarte fragil...se incalceste repede . Poate imi recomandati niste produse si supliment alimentare? Nu stiu...fier, vitamine...

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua!

Va sfatuiesc sa efectuati un consult dermatologic pentru ca medicul sa vada exact care este aspectul caderii parului. Probabil este nevoie s ava recomande si cateva analize. Cauzele caderii parului sunt multiple si, la o femeie tanara, sunt de luat in discutie mai multe diagnostice diferentiale.

Sigur, o suplimentare cu oligominerale, vitamine si agenti care stimuleaza cresterea parului ajuta in mai toate situatiile. La fel si asocierea locala a solutiilor cu impotriva caderii firului de par. Dar un consult dermatologic trebuie facut pentru a nu trece pe langa o eventuala patologie care necesita un tratament mai complex.

Numai bine!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.