Histerectomie

Bună ziua. Acum 4 ani am fost operată de histerectomie totală cu anexe bilaterale. Nu am primit nici un tratament hormonal deoarece am hepatită B. M-am îngrășat 30 kg, am dureri de cap. Ce sfat îmi puteți da? Vă mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este necesară o evaluare în vederea stabilirii oportunității începerii unui tratament de substituție hormonală. Pe internet găsiți numărul meu de telefon, pentru o consultatie online [pentru moment]. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.