Hipotermie

Va multumesc ptr rasp. Pers respectiva nu a chemat salvarea, ca nu vine pe pandemie..asa zice, dar victima a devenit constienta, insa este o problema: si a pierdut memoria. Nu-si mai aminteste nimic. Isi poate reveni, daca temp corpului revine la normal? Sa sune totusi la salvare? Va multumesc inca odata.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Da, să sune la Salvare, mai ales dacă acuză pierderi de memorie. Ar trebui ca victima să fie consultată și de un medic neurolog. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.