Hernie discala lombară L5-S1 pe fond de degenerescenta discala.

Bună am și eu o întrebare Mi-a venit acum rezultatul de la un specialist în urma unui RMN și vreau să știu ce trebuie să fac mai departe. În acea interpretare scrie:Ștergerea lordozei fiziologice a coloanei lombare. Discret hiposemnal în secvențele ponderate T2 a discurilor intervertebrale lombare. Scolioză dextroconcava a coloanei lombare.Hernie mediana și paramediana de partea dreapta a discului intervertebral lombar L5-S1,diametre axiale de 1.6/0.5cm,ce determină compresia caudei equina,și contact radicular cu radacina nervoasa S1 post-emergenta de partea dreapta.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand un consult cu un medic reumatolog care să vă explice în detaliu diagnosticul și să vă ofere și recomandări pentru ce ar fi bine să faceți în continuare.

Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.