Hepatopatie

Buna ziua ! Ma numesc Anghel Magdalena si am 46 ani. Pana acum la ecograf aveam diagnostic de steatoza hepatica grd 3. Acum este :Hepatopatie cu aspect steatozic . Este acelasi lucru sau ceva mai grav . Ce analize imi recomandati sa fac? Nu am un regim alimentar, incerc sa ma ghidez de pe internet. Sufar si de alte afectiuni. Multumesc frumos !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să luați legătura cu medicul care vă monitorizează, mai ales că mi-ați spus că suferiți și de alte afecțiuni. Acesta vă va indica testele și investigațiile necesare și, în funcție de rezultatul lor, și un tratament eficient. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.