Hepatita B cronica

Buna seara!As dorii sa stiu dacă aceste valori sunt grave sau sunt ok....Țin sa Menționez ca nu urmez nici un tratament doar un regim din care am exclus prăjeli,sucuri,grăsimi,alcool și tot ce tine de Fast food....Locuiesc in Uk iar doctorii mi au spus ca nu necesit tratament momentan doar ca as dorii și părerea Dvs.Multumesc!Valorile sunt:HBV DNA:2700,ALT 23,AFP<2,.....sAg+,eAg-,eAb+,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Doar medicul infectionist sau hepatologul poate decide oportunitatea tratamentului coreland aceste valori cu paramentrii clinici. Sanatate multa! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.