Hepatita

Am avut la degetul mare de la mana o cuticula. mi s a dus pielea, nu sunt sigur daca a iesit sange dar m a usturat cand am pus dezinfectant. dupa 2 ore am stat langa cineva care are virusul si s a lovit la degete. era julit. ii cursese sange inainte. dar era uscat. nu era rana deschisa! nu cred ca l am atins acolo, probabil doar mana am atins o . s ar putea sa fiu luat virusu? sunt putin speriat! :(

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. Diagnosticul de hepatită se pune cu ușurință în urma unui set de analize de sânge, care confirmă prezența virusului hepatic în organism. Astfel, dacă suspectați că există riscul să aveți hepatită, luați legătura cu medicul de familie. Aici puteți citi mai multe despre hepatita: https://doc.ro/sanatate/hepatita-a-simptome-transmitere-tratament-regim și https://doc.ro/comunitatile-doc/hepatita-c. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.