Hemoroizi sau neg ?

Buna seara!Va contactez ptr ca sunt foarte speriata.In seara aceasta am constatat ca am o umflatura exterioara localizata langa anus de culoare usor inchisa si ca ma ustura.Mentionez ca doar ma ustura.Am citit pe net despre HPV si ma ingrozesc ptr ca eu am un singur partener sexual de cand mi-am inceput viata sexuala. Ar putea sa fie hemoroid? Va rog mult sa ma ajutati in gasirea unui raspuns pana reusesc sa ajung la medic de specialitate.Multumesc mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este posibil să fie vorba despre un abces anal, dar recomandarea mea este să mergeți la un specialist pentru un diagnostic și un tratament corecte. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.