Hemoglobina scăzută

Buna ziua doamna profesor! Scuzati îndrăzneala , am recomandarea de a mă adresa dumneavoastră privitor la condiția de sănătate a mamei mele Ciobanu Lucia, operata la IRO de neoplasm rectal, operat pe 5.03.2021, a revenit pt colostomie pe 14.06.2021.Ea pe parcursul a 3 luni din martie până în prezent a avut 2 hemoragii,dar după ce a primit transfuzii de sânge și la spitalul din Roman cât și de la IRO, tot pierde sânge.Din punct de vedere chirurgical s-a făcut tot, și nu se știe pe unde totuși încă pierde.A fost internată și la hematologie Iași Spiridon , și tot nu s-au aflat cauza.Daca mă poate contacta un doctor oncolog sau hematolog sau gastroenterolog sa pot trimite ultima ieșire din spital cu rezultatele analizelor.Pt că nu știu momentan unde să mă adresez... mulțumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Ati putea sa ii contactati pe doi dr chirurgi si gastroenterologi - dr. Catalin Mitulescu (Spitalul Fundeni) si dr. Gabriel Constantinescu (Spitalul de Urgenta Floreasca) - de asemenea, ambii medici dau consultatii la Sanador. Va doresc multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.