Hemoglobina

Buna ziua , va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat. Fata mea are leucocite 12.4 pe ce specialitate am putea merge si cat de serioasa este problema .multumesc tare mult. Varsta fetei 22 ani.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Rezultatele analizelor trebuie interpretate în context clinic, împreună cu celelalte investigații de laborator, pe care vi le poate recomada, în primul rând, medicul de familie. Ulterior, în funcție de rezultatele acestora, vă poate îndruma spre un hematolog, pentru a stabili cauza exactă și pentru a vă recomanda un tratatament eficient. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.