Greutate bebeluși

Bună ziua! Am o bebelușa de 6 luni și 3 săptămâni. Are o greutate de 5,4 kg. Ma îngrijorează greutatea ei foarte scăzută. Ce trebuie sa fac ca să crească în greutate?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Aici găsiți câteva informații despre greutatea bebelușui: https://doc.ro/controlul-greutatii/greutatea-bebelusului-cand-ar-trebui-sa-ne-ingrijoreze, care sper să vă fie utile. Însă, informațiile din articol nu înlocuiesc consultul medical de specialitate și ar mai trebuie să știți și că fiecare copil se dezvoltă în ritmul său. Recomandarea mea este să mergeți la un medic pediatru și să discutați cu el despre problemele care vă îngrijorează. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.