Greutate

Buna ziua! Am 20 de ani am 1.53m si am doar 43 de kilograme! Este normal? Am avut probleme su stomacul dar nu m am dus la doctor, acum de ceva timp imi tot iese sange din Nas... Mananc dar nu ma ingras si am stari de ameteala si stari de voma dureri de stomac.. Si sunt foarte stressata mereu.. C'è AR putea fi? Sunt foarte ingrijorata

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este posibil să vă confruntați cu anemie, dar un diagnostic precis poate pune medicul, de aceea, recomandarea mea este să mergeți la medicul de familie, pentru analize de sânge. În funcție de rezultatele obținute, medicul vă poate îndruma spre un specialist, pentru un tratament precis și eficient. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.