Greseala dieta daneza

Daca din neatentie, in dieta daneza, am ratat chiar in prima seara salata ce era insotita de friptura de vita, este o problema ce necesita intreruperea dietei?!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Dieta daneza este o dieta extrem de restrictiva care se tine de regula sub strict control si monitorizare medicala, asa ca sfatuiti-va cu un medic nutritionist cum ar trebui sa procedati, daca se impune in cazul dvs o dieta atat de severa sau poate exista alte principii dietetice si recomandari cu privire la un plan de activitate fizica ce va pot asigura un echilibru mai sanatos pentru organism.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.