Graviditate

Buna dimineata , ma numesc mirela. Eu momentan sunt in strainatate si imi este foarte greu sa merg in romania acum le aceaste perioade. As avwa o intrebqre Eu as dori sa raman insarcinata si mi e frica deoarece am mai avut perioade de infectie urinara si iau niste suplimente alimentare bazate pe merisoare, cistiflux se neste si as dormi sa stiu daca as putea lua mai departe fara sa afecteze nimic .va mulțumesc mult as aprecia daca mi-ati raspunde. O zi buna

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Daniel Tutunaru - Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Obstetică-Ginecologie, Expert DOC

Buna ziua! Infectiile urinare netratate la timp sau tratate necorespunzator pot afecta evolutia sarcinii, de aceea e important sa consultati un medic daca aveti banuieli ca ceva e in neregula in aceasta sfera. Pentru a descoperi dacă există bacterii în tractul urinar, este nevoie să faceti o analiză de urocultură la prima vizită prenatală. Dacă rezultatul este negativ, riscul de a dezvolta o infecţie urinară la nivelul rinichilor pe parcursul sarcinii este scăzută. În cazul în care ati fost diagnosticată cu o infecție urinară, va trebui să urmati un tratament cu antibiotice. Gasiti mai multe informatii AICI -- https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/infectia-urinara-in-sarcina-poate-duce-la-nastere-prematura si AICI -- https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/infectia-urinara-cum-o-previi-in-timpul-sarcinii. Multa sanatate! 

 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.